logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

lego blue

blue19

blue15

blue4

blue6

blue2

blue11

blue1

blue7

blue3

h3dd

blue12

blue9

LEGO BLUE

JACKET – LOAVIES | TOP – BEYOND RETRO | BAG – SECOND HAND
– PHOTOS BY ELLEN WALDTON, EDIT BY ME.

Ändå några veckor sen dessa bilder togs nu. Glömmer fortfarande bort att jag är blond. Blir chockad varje gång jag ser mig i spegeln och inser att jag matchar Alice? Ändå så fint (: På onsdag kommer min nya kameraaaaaaaaaa!! Excitement lvl 392309230920392. Gwä så mycket som händer nu! Min pappa fyller år idag så snart ska vi äta middag hela familjen. Sen kanske jag vänder in mot stan för en tjejkväll hos Klara och Alice, men vi får se. Har så mycket att ta tag i som borde prioriteras. Men kanske kan göra det där… hmm.

// A few weeks ago since this pictures were taken. I still forget that I’m blonde?! I get a bit chocked everytime I look in the mirror/someone says I have the same haircolor as Alice. Still looks nice (: My new camera is coming on Wednesday!!! Excitement lvl 12910329039230. So many things are happening, gah. It’s my dad’s birthday today so I’m having dinner with my family soon. Then I might go to Klara and Alice’s place for a girls night, but we’ll see. I really need to woork.

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title