logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

lately

iphone3

iphone

iphone2

LATEST iPHONE SNAPS


Spenderat de senaste dygnen med Klara och Alice! De två är så balla och duktiga personer. Känns som jag lärt mig något nytt samt vuxit lite som människa efter varje gång jag hängt med dem. Så himla fint. Idag har jag varit superseg eftersom vi var ute igår. Vi var ett så himla stort gäng också! Jag och Klara promenerade hem vid typ 6 på morgonen så jag mår som förtjänat idag haha. ”Imorse” tog jag en fika med mamma på Urban Deli vid Nytorget där hon fick lyssna på malande hit och dit om olika projekt jag vill påbörja. Min hjärna kan verkligen spy ut hur mycket koncept och idéer som helst. Ibland undrar jag vart fan jag får allt ifrån. Däremot är jag även en otrolig tidsoptimist och lite för blyg för att sätta dem i verket ibland. Men mamma betalade snällt min latte på havremjölk, drog av sig sina solglasögon och borrade sina knallgröna ögon i mig ”Gör det bara. Släpp alla tankar och bara gör det”.

Spent the last days with Klara and Alice! They are so cool and talented people. It feels like I’ve learned something new and grown a little as a person after everytime I’ve been hanging out with them. How great is that. I’ve been really tired today since we went out last night. Klara and I walked home at like 6 in the morning so I guess I deserve it haha. I grabbed a coffee with my mother at Urban Deli Nytorget this morning. She was forced to listen to me going on and on about all these projects I want to start. I get a lot of ideas but I’m such a time optimist combined with being a little shy so many of them never comes to life. My mother nicely paid for my oatmilk latte, stared at me with her green eyes and told me ”just do it and stop thinking about anything else. Focus and just do it”.

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title