logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

roof

terrass3

terrass6

terrass9

terrass5

terrass10

terrass8

terrass1

terrass4

terrass11

terrass2

*Poserar på en takterrass i den spanska kvällssolen utan hår*. Har redan glömt hur lite hår jag egentligen har nu när jag gjort mina extensions. Gult är det på bilderna också! Herregud.

Jag vaknade redan klockan 8 av mig själv idag. Sitter i Klaras och Alice’s soffa iklädd en rosa sammetspyjamas och väntar på att de ska vakna. Kan jag gå och väcka dem? Lite drygt kanske, det är ju ändå påskhelg… Men blir så rastlös!!

// *Posing at a roof terrass in the Spanish evening sun without any hair*. I’ve almost forgotten how short my real hair really is since I did my extensions. It’s yellow in the pictures too?! Omg haha.

I woke up at 8 by myself today. I’m sitting in Klara’s and Alice’s sofa dressed in a pink velvet pyjamas. Been waiting for them to wake up for 37 minutes now. Should I just jump in their bed and scream for them to stop sleeping? Hmm, feels a bit mean. But I’m getting restless!!

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title