logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Let’s talk hair with hairtalk

– In collaboration with/I samarbete med Hairtalk & Kokoro Stockholm

hairtalk13

Som ni redan vet älskar jag att experimentera med det mesta som har med konst, mode och beauty att göra. Jag får ofta kreativa idéer och visioner och har väldigt kort tålamod när det kommer till att förverkliga dem. Kläder, smink och inredning i all ära, men mest av allt syns nog den sidan av mig på mina ständigt föränderliga hårfärger. Allt från rosa till gult, grått, grönt och blått har synts på mitt huvud det senaste året. En del toner och frisyrer har varit mycket klarare och glansigare än andra kan vi lätt konstatera.

Det hela började egentligen för 1.5 år sen. Jag hade sparat ut mitt hår i flera år och det hade äntligen vuxit förbi naveln när jag bestämde mig för att göra en silvrig dip dye (oh no). Det hela gick sådär och jag fick kapa håret cirka en dm. Envisheten kickade in och jag bestämde mig för att testa igen. Den gången gick det lite bättre, men jag klippte ändå en kortare frisyr. Jag trivdes i min nya längd i några veckor och har därefter ångrat livet ur mig. Sen dess har jag blekt det, tonat det, blekt det igen, kapat det hit och dit, gjort en undercut etc etc. Men de långa prinsesslockarna har jag saknat som tusan.

Extensions har varit i mina tankar länge nu men det har ändå inte känts helt rätt. Jag har testat allt från keratin, clips och microringar tidigare och har förlorat så mycket hår varje gång. Tillslut ramlade jag över Hairtalk.se genom ett instagramkonto (@hairtalkextensions) och efter att ha läst meningen ”Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk” var jag fast! Dessutom kan man flytta upp samma spännen och använda samma hår igen när man får utväxt.

Efter några timmar av blekning, toning, klippning och isättning av hairtalk av världens bästa Carolina på Kokoro Stockholm har jag äntligen fått tillbaka mitt prinsessvall! Jag är verkligen så sjukt nöjd! Carolina gjorde ett så bra jobb med min hårfärg också, älskar den askiga blonda istället för knallgult som jag hade innan hehe. Jag har hittills haft mina extensions i någon vecka, men kommer uppdatera er med vad jag tycker/hur det känns när jag haft det lite längre. Vad tycker ni?

♡ Stort tack till Carolina på Kokoro Stockholm och Hairtalk för en sjukt bra makeover ♡

hairtalk10

As you already know, I love to experiment with stuff like art, fashion and beauty. I often get creative ideas and visions and I have a very short patience when it comes to making them come true. I love clothes, makeup and interior, but this diy side of me is mostly shown through my always changing hair colors. Pink, blue, yellow and grey are just a few shades that’s been seen on my head the past year. Some shades better looking then other so to speak.

It all started 1.5 years ago. I had been saving my long dark brown hair for years and it had finally grown past my belly button when I decided to make a silver colored dip dye (oh no). It didn’t really turn out the way I wanted so i had to cut 1 dm off. Stubborn as I am I decided to try again. It all went a little bit better this time, but I decided to cut it off anyway. I really liked the new length of my hair for like a week, after that I have been regretting it. Since then I’ve bleached it, cut it off, did an under cut, bleached it again etc etc. But I’ve always missed my long princess curls.

Extensions have been on my mind for a long time now, but it never felt 100% right. I’ve tried nail extensions, clips, microrings, you name it, I’ve tried it. But every time I’ve lost a lot of hair. After months of being unhappy with my hair I finally stumbled upon Hairtalk.se (@hairtalkextensions) and after reading the sentence ”Hairtalk’s patented tape attachments are so gentle to your own hair that it will not get any damage by the use of Hairtalk”, I was hooked! You can also reattach them and move them up higher as your own hair grows.

After a few hours of bleaching, toning, cutting and attaching hairtalk by the best Carolina at Kokoro Stockholm, I finally got my curly princess look back! I’m sooooooo happy! Carolina did such a great job with my hair color too, I’m finally not yellow anymore haha. I’ve only had the extensions for about a week, so I’ll make more posts when I’ve gotten to know them a little better. What do you think?

♡ Thank you so much Carolina at Kokoro Stockholm and Hairtalk for the best makeover ever ♡

hairalk15


– In collaboration with/I samarbete med Hairtalk & Kokoro Stockholm

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title