logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

on fire

– This post contains adlinks –

fire22

fire10

fire

fire6

fire13

fire8

fire16

fire5

fire11

fire5

fire14

fire9

fire12

fire2

fire20

fire15

glittertextmaker.info
– PHOTOS BY MY MOM (lol, all love), EDIT BY ME.
DRESS – HERE | JACKET – HERE | SHOES – OLD, SIMILAR HERE

En look från Spanien. Älskar den lilla svarta klänningen med flames på! Den återkallar minnen från när jag var typ 10 och spelade elbas. Jag minns att jag skulle köpa en egen och han i musikaffären föreslog en pytteliten ljusrosa elbas med glitter på varpå jag tog väldigt illa upp. Älskar visserligen rosa och glitter idag, men det var bara så frustrerande att jag skulle ha den ”gulliga” basen enligt honom. Istället åkte jag hem med en kolsvart täckt med eldsflammor. Klänningen känns som ett nattlinne i världens mjukaste tyg! Jag tog en ganska stor storlek så att jag kunde dra ner den off shoulder. Så fiiint. Snart ska jag in mot stan för en graffiti workshop med Rituals och Presskontakterna, sen på Michael Kors fest, vidare till frisören och sen direkt efter det ska jag på Nöjesguidens förfest! HAPPY THURSDAY!

A look from Spain. I love this little black dress with flames! It brings me back to when I was 10 and played bass guitar. I remember that I was going to buy my own and the guy in the music store offered me a pink one with glitter all over it. I was really offended, even though i love glitter and pink today, it was so frustrating that he just assumed that I should have the ”sweet” bass guitar. However, I ended up buying a black one with flames on it instead. I still have it! The dress is in a really soft fabric, it feels like a pyjamas. I decided to get it in a bigger size so could wear it off shoulder. So prettyyy. I’m soon going to a graffiti workshop hosted by Rituals and Presskontakterna, then to Michael Kors party, then to my hairdresser and then I’m meeting up with Joel to party with Nöjesguiden at Berns. HAPPY THURSDAY!

– This post contains adlinks –

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title