logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

sun

coffee3

coffee1

coffee2

LA MARINA


Hej vänner! Idag drog vi till La Marina och strosade runt på marknaden hela förmiddagen. Jag hittade en liten butik där två knubbiga små tanter med rosafärgat hår driver en nagel-och-franssalong. Jag vet inte om det var just på grund av att deras rosa lockar matchade mina, eller om det var saknaden efter den sprudlande dockliknande look jag hade i somras som gjorde det. Hur som helst ska jag tillbaka dit imorgon klockan 17. Tills dess ska jag hinna gå igenom hela inkorgen fylld med mail, redigera en del bilder till ett job och klippa massa film. Stockholm står ju inte stilla bara för att jag inte är där. Måste svepa en kaffe nu zzZZzzZZz. kramiz

Hey friends! We went to La Marina today and had a stroll on the market. I found a small shop runed by two tiny old woman with their hair dyed pink who had a nail and eyelash studio. I don’t know if it was because of the fact that their hair matched mine or if it was because I miss the doll look I used to have. However, I’m going back tomorrow at 17! Let’s get my eyelashes done. Until then I need to answer all my emails, edit a few photos for a job and cut a few video clips. Stockholm isn’t quiet just because I ain’t there. Gotta grab a coffee now, zzZZzzZzz. xoxo

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title