logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

SPAIN TB

spain13

spain8

spain3

spain7

spain14

spain11

spain2

spain15

spain6

spain10

spain

SPAIN 2015


Hej fina! Inatt sov jag på soffan hos mina föräldrar med Frej (min brors jättehund som ser ut som en varg) som väckte mig typ 07.00 med att lägga sitt gigantiska huvud på min mage och yla åt mig. Så jag gick upp, slängde i en rosa toning i mitt hår och sen tänkte jag möta Ellen för att hinna plåta lite. Men så hörde Anton av sig och sa att hon var magsjuk. Så himla tråkigt! Hon har nämligen varit i alperna en vecka och kom hem inatt och ikväll drar jag till Spanien och är borta en vecka. Detta var vår enda chans på ett tag, men vad ska man göra. Hade ju varit tråkigt om hon kräktes på mig hehhee. Hoppas hon blir frisk snart!

Hur som helst så drar jag till Spanien ikväll för att hälsa på min mormor och låtsasmorfar som har en lägenhet där! Alla bilder är från tidigare år när vi varit där och hälsat på. Kan vi ta en tyst minut för mitt långa hår som är gone forever också? Snyft. Förstår ni att det är helt äkta. Inte en enda liten extension-slinga. Wäääääää. Hur kunde jag! DET ÄR JU HELT SJUKT. Sämsta idéen jag fått i mitt liv. Har tjatat om detta sen jag gick igenom tidigare Spanien-bilder igår och mamma bara himlar med ögonen åt mig. Jaja. Nu ska jag packa det sista, vi hörs från värmen imorgon! Kram på er.

Hey gorgeous! I slept on the couch at my parents house with Frej (my brother’s gigantic dog who looks like a wolf) who woke me up at 07.00 by laying his huge head on my belly. So I got up, dyed my hair pink and thought I was going to meet up with Ellen for a photoshoot. But Anton texted me saying she had nausea and couldn’t come. Well, that was a disappointment since she’s been to the alps for the week and came home yesterday and I’m going to Spain this evening so we won’t see eachother for another week. I guess that’s better than she puking on me though hahaa. I hope she’ll feel better soon.

However, I’m going to Spain today! My grandmother and her husband have an apartment there so we’re going to visit them for a week. Speaking of something else, can we just take a minute of silence for my hair that I decided to cut off a few years ago?! Please notice that it’s 100% real. No extensions. Just years of saving. And saving. AND THEN CUTTING!!! WHYYYY! Stupidest decision I ever made. Well, what’s done is done. I need to finish packing now! I’ll post from the sunny weather tomorrow of course. xoxo

blogstats trackingpixel
1 Comment
  • Candy
    Svara
    mars 19, 2017

    You always look gorgeous

Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title