logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

denim + knit

p12

p14

p19

p18

p18

p16

p21

p9

p12

p13

p1

p15

p20

p17

glittertextmaker.info
DENIM + KNIT – CHEAP MONDAY | JACKET – HUMANA SECOND HAND

Här står jag och blinkar. *låtsas att jag poserar med en cool fotograf mot en vägg i LA men har egentligen precis ställt in alla inställningar på min kamera och tvingat mamma att ta kort på mig i parkeringshuset till Nacka Forum*. Blogglivet är hårt hörni! Hmm vad har jag hunnit med sen sist vi hördes. Jag har ätit frukost med Cheap Monday, haft möte med Hampus (älskar alla frågor ni ställer i dm’s på IG om detta haha), plåtat produkter till ett jobb, hängt med Thure som äntligen kommit hem från Barcelona, var på ett event med Glam Glow och fick testa ansiktsmasker, tackat nej till en förfrågan på samarbete med ett läskföretag (NEJ till aspartam och annan SKIT), ätit massa smoothiebowls och kollat kontorsplats på Östermalm med Sara och Chrystelle! Och sen lite andra tråkigare saker såklart. Typ tvättat och missat bussen. Snart kommer feta uppdateringar här förresten!! Har planerat ett tag och snart är det dags. Stayyyy tuuuuneeedddd.

Just gif’in like always. *Pretending I’m posing with a cool photographer against a wall in LA but actually just forced my mum to take pictures of me in a car park*. Bloglife, it’s tough! Hmmm what have I been up to lately. I had breakfast with Cheap Monday, had another meeting with Hampus (love all your dm’s about this haha), had a product photoshoot for a photography job I’m currently working on, hung out with Thure who is finally back from Barcelona, went to an event hosted by Glam Glow and tried out their face masks, said NO to a request from a soft drinks company who wanted to collaborate (aspartame and other shitty ingredients are always a no-no for me), had many smoothiebowls and checked out a new working space at Östermalm with Chrystelle and Sara! And then some other more boring things as well. Like doing laundry and missing the bus. I have some huge updates for my blog coming soon!! Been planning for a long time and now it’s almost here. Stay tuuuunedddd.

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title