logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Sponsrad video av ICA – Finns det några snälla vuxna här?

 

// FOR MY SWEDISH READERS
I SAMARBETE MED ICA

Det är Julafton och lägenheten på Mosebacke doftar hyasinth och pepparkakor. Vi har en pytteliten julgran i vardagsrummet av vår sekelskiftesfyra, men den är ändå nästan lika lång som jag. Min egen ålder minns jag inte, men mina föräldrar har knappt hunnit fylla 30 och min 6 år yngre bror finns inte ännu. På morgonen får vi öppna ett paket var och min lillebror Leo får en liten mjukishäst och resten av förmiddagen spenderas med att han rusar runt i lägenheten med sin nya häst i handen. ”Finns det några snälla barn här?” undrar pappa som har bakat lussekatter och i bilen packas paket på hög som vi ska ta med oss till årets julaftonsturné. Precis som alla andra år efter det här, den första julen jag minns, turnérar vi mellan Värmland, Eskilstuna och Strängnäs för att hälsa på morfar, mormor, farmor, farfar och alla kusiner såklart. Hemma hos varje familj i min släkt doftar pepparkakor, glögg och det prasslande ljudet av paket som öppnas susar i bakgrunden.

Under mina första år med julfiranden går det hand i hand med de mysigaste, finaste, roligaste dagarna på året för mig. Att komma tillbaka efter jullovet och diskutera sina julklappar med klasskompisarna. Vad fick du? Hur många lussekatter åt du?

Men ju äldre jag blir, desto mer förstår jag att allas julfiranden inte alls ser ut som min gör. Hos alla tindrar inga julstjärnor, eller ges ut några julklappar. Hos alla ligger inte den mysigaste, finaste och roligaste känslan i luften. Hos alla finns det kanske snälla barn, men inte några snälla vuxna.

Därför har ICA den här veckan valt att tillägna sin reklamfilm till Childhood som hjälper utsatta barn i Sverige och runt om i världen. När du köper utvalda varor på ICA i år som exempelvis morötter, saffran och plommontomater bidrar du till att hjälpa barn som inte har några snälla vuxna till hands.

I samarbete med ICA | Sponsored by ICA

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed

Menu Title